Nyheter

Som ni kanske märkt så är det mycket trångt i cykelrummet. Styrelsen kommer med början den 23 januari att hänga upp cyklar i takkrokarna, för att på så sätt lösgöra lite mer plats på golvet. Bäst vore om de cyklar som inte ska användas på ett tag hängde i krokarna och de cyklar som används dagligen för stå mer lättillgängligt på golvet.

Om du inte vill ha din cykel upphängd - markera detta med lapp på sadeln innan den 23 januari.

Som ni säkert märkt så börjar det bli lite väl kyligt i huset. Anledningen är att vi just nu har problem med värmesystemet och får inte ut värmen i huset. Vår förvaltare Nordstaden har under dagen felsökt systemet och imorgon får vi besök av reparatörer, som förhoppningsvis gör att vi får varmt och skönt igen. Nordstaden känner alltså till att vi har lite bekymmer så vi behöver inte felanmälan detta mer.

Nu har vår egna tvättstugebibbla öppnat. Aldrig mer behöver vi ha tråkigt när vi väntar på att tvätten ska torka och aldrig mer behöver vi kasta några böcker. Tvättstugebibblan är öppen alla dagar på året och dygnet runt.

Hur funkar det då? Om du läst ut en bok som du inte vill spara men inte heller kasta, så ställ ner den i vårt bibliotek i tvättstugan. Om du hittar en bok du vill läsa så är det bara ta med den hem, antingen lämnar du sen tillbaka den eller behåller den, du avgör!

Välkommen ner till tvättstugan och god läsning!

Ni som varit på gården de sista dagarna har kanske lagt märke till att den bortre muren är borta och undrar säkert vad som hänt. I början av veckan rasade några meter av muren och plockades bort rätt snabbt. Vi bestämde även att resterande del skulle rivas eftersom risken fanns att även den skulle rasa. Vi kommer inte i nuläget ersätta den utan kommer arbeta vidare med att ta fram förslag på hur hela gården skall fixas iordning. I samband med det större arbetet kommer ny avgränsning byggas mot grannfastigheten. Vi återkommer med mer information om det större gårdprojektet när vi kommit lite längre i arbetet.

Tycker du att köksfläkten är dålig och att det blir mycket matos i lägenheten? Eller har du kondens på fönster när det är kallt och fuktigt ute? Då kan det vara en bra idé att göra rent köksfläkten. Det allmänna rådet är att man skall göra rent fläkten minst en gång per år, men helst fler för att den ska funka så bra som möjligt. Mer information om hur du ska göra hittar du längst ner på vår Kök och badrumssida.