Nyheter

Lördagen den 3:e oktober mellan kl 10-12 är det dags för en gårdsstädning. Då röjer vi upp på gården innan vintern. Det här är ett perfekt tillfälle att bekanta sig med sina grannar under trevliga former. 

Det som bland annat behöver fixas är:

  • Rensa ogräs 
  • Kratta löv
  • Plocka fimpar och annat skräp

Redskap och handskar finns men har ni egna får ni gärna ta med.

Vi bjuder på kaffe/läsk och korv.

Även om man inte kan vara med på själva städningen så måste man under tiden som städningen pågår flytta sin bil om den i vanliga fall står parkerad på gården.

Hoppas vi syns på städdagen!

Tycker du att köksfläkten är dålig och att det blir mycket matos i lägenheten? Eller har du kondens på fönster när det är kallt och fuktigt ute? Då kan det vara en bra idé att göra rent köksfläkten. Det allmänna rådet är att man skall göra rent fläkten minst en gång per år, men helst fler för att den ska funka så bra som möjligt. Mer information om hur du ska göra hittar du längst ner på vår Kök och badrumssida.

Vår hemsida har nu fått en helt ny design och mycket mer innehåll. Här går det att hitta det mesta man behöver veta om sin lägenhet och sin förening. Om du saknar någon information så tveka inte att höra av dig till styrelsen.

En stor nyhet med hemsidan är att det finns möjlighet att få e-post så fort en nyhet publiceras på sidan, på så sätt missar du aldrig viktig information. För att ta del av denna tjänst måste du skapa ett konto på sidan och ange din e-postadress.

I och med den nya hemsidan kommer all information kring fastigheten publiceras där, dvs förhoppningsvis färre lappar i trapphuset fortsättningsvis. Vi är så klart medvetna om att alla inte har tillgång till internet. Vi ber därför dig som inte har möjlighet att besöka vår hemsida meddela oss i styrelsen, förslagsvis med en lapp i föreningens brevlåda, så att vi kan fortsätta att förmedla viktig information även till dig.

Har du frågor eller synpunkter om den nya hemsidan är du naturligtvis välkommen att höra av dig till styrelsen.

 

Nu har föreningen en ny och mer uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och att den även tillför något nytt och bättre till ert boende i föreningen. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrera till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

Hälsningar

Martin Löfgren,
Projektledare för hemsidan